Odlehčujeme jídelniček do plavek

Léto je před námi, je na čase odlehčit jídelníček a cítit se fit! Chceme vám pomoci dosáhnout vašich cílů s plnou energií a vitalitou. Proto jsme pro vás připravili několik jednoduchých, ale účinných tipů na chutné a výživné pokrmy s použitím našich superfood prášků.

 

dreamstime_xs_142295735

 

Snídaně  

Zdravé superfood smoothie 

Ingredience:

1 zralý banán, 1 šálek mražených borůvek, 1 lžička Maqui Berry prášku, 1 šálek mandlového mléka, 1 lžíce ovesných vloček, několik lístků máty. .

Smíchejte vše v mixéru a vychutnejte si své superfood smoothie plné vitamínů a antioxidantů!

 

Benefity Maqui Berry

Známé svým vysokým obsahem antioxidantů, včetně anthokyaninů, které pomáhají snižovat záněty v těle a podporovat zdravý metabolismus. Může také pomoci snižovat hladinu cukru v krvi a zlepšovat citlivost na inzulín, což může být důležité pro hubnutí a kontrolu hladiny energie.

 

Svačina 

Mix ořechů a sušeného ovoce a voda s Pink Pitaya Powderem

Hrníček směsi ořechů (mandle, lískové ořechy, kešu) Hrníček sušeného ovoce (brusinky, meruňky, datle). Smíchejte ořechy a ovoce do lahodného a výživného mixu a máte rychlou svačinu plnou energie! Do vody si dejte 1 lžičku Pink Pitaya Powderu.

 

Benefity Pink Pitayi

Toto exotické ovoce je bohatým zdrojem antioxidantů, vitaminu C a vlákniny. Pomáhá podporovat trávení a metabolismus, což může být prospěšné při hubnutí. Díky nízkému obsahu kalorií a vysokému obsahu vlákniny může také pomoci udržet pocit sytosti a snížit přísun kalorií.

 

Oběd

Purple Carrot quinoa salát s kuřecím masem a zeleninou

Ingredience:

1 šálek vařené quinoi, grilované kuřecí prso nakrájené na nudličky, mix čerstvé zeleniny (rajčata, okurky, paprika) Dressing - z olivového oleje, citronové šťávy, přidejte  vaše oblíbené bylinky a 1 lžičku Purple Carrot Powderu

Smíchejte vše dohromady a máte zdravý a výživný oběd plný bílkovin a vlákniny!

 

Benefity Purple Carrot

Je bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů A, C a K, antioxidantů a dalších živin. Vláknina pomáhá udržovat pocit sytosti a podporuje zdravé trávení, zatímco antioxidanty pomáhají chránit buňky před poškozením volnými radikály. To může pomoci podporovat celkové zdraví a snižovat riziko přibývání na váze.

 

 

 

Fit do plavek

 

Odpolední svačina

Tapioca puding

Udělejte si den dopředu výživný tapioca puding podle našeho receptu ZDE. Skleničky vám vydrží v lednici několik dní, pouze si přidejte každý den čerstvé ovoce. Sleničku si v pohodě vezmete sebou do práce a máte skvělou výživnou svačinu, která vás zasytí.

  

Večeře

Bulgurový salát s avokádem a citronovo-dýňovým dresinkem

Ingredience:

1šálek bulguru, 2 šálky vody, 1 avokádo, oloupané a nakrájené na kostičky, 2 šálky míchaných zelených listů salátu (např. špenát, rukola, listový salát), 1/4 šálku nasekaného červeného cibule, 1/4 šálku  nakrájených cherry rajčátek, 1/4 šálku semen granátových jablek Citronovo-dýňový dresink

1/4 šálku olivového oleje, 1 lžíce Yellow Pumpkin Powderu, šťáva z 1 citronu, 1 čajová lžička medu nebo agávového sirupu, 1 čajová lžička dijonské hořčice, sůl a pepř podle chuti.

Postup:

Bulgur zalijte vroucí vodou a nechte ho vařit podle pokynů na obalu, dokud nebude měkký. Nechte ho vychladnout na pokojovou teplotu. Mezitím si připravte dresink. Ve skleněné nádobě smíchejte olivový olej, Yellow Pumpkin Powder, citronovou šťávu, med (nebo agávový sirup), dijonskou hořčici, sůl a pepř. Dobře promíchejte a nechte stranou. V míse smíchejte bulgur s nakrájeným avokádem, smíšenými zelenými listovými saláty, červenou cibulí a cherry rajčátky. Před podáváním promíchejte salát s citronovým-dýňovým dresinkem a ozdobte granátovými semínky.

 

Benefity Yellow Pumpkin Powder

Vláknina ve žluté dýni podporuje trávení, udržuje střevní zdraví a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Díky obsahu vitamínu C a dalších živin může žlutá dýně podpořit imunitní systém. Žlutá dýně je přirozeně nízkokalorická, s nízkým obsahem tuku. 

 

 

Doufám, že vám tyto recepty pomohou dosáhnout vašich cílů a cítit se skvěle ve svém těle :)

 

Mějte krásné dny!

 

IMG_8427-2 

Zpět do obchodu