Jak vyzrát na malé nejedlíky

Máte doma malé nejedlíky, kteří se při pohledu na talíř mění ve skutečné akrobaty, aby se jídlu vyhnuli?
Nebojte se, máme řešení, které dodá barvu i chutě zpět do jejich jídelníčku! Naše barevné superfoods jsou nejen zábavné, ale také plné výživy, která dětem může chybět. 

 

Jak vyzrát na nejedliky

 

Zde je několik způsobů, jak vám naše superfoods mohou pomoci přeměnit „fuj“ na „mňam“!

 

Proměňte jídlo v magii se zábavnými recepty!

Barevné superfood prášky mohou změnit jednoduché smoothies a jogurty na duhové poklady. Děti budou nadšené, když uvidí, jak se jejich jídlo mění před očima. Co pobaví víc než modrá pusa od jogurtu s Blue Spirulinou?
Udělejte dětem barevnou smoothie misku plnou ovoce a oblíbených křupinek a oříšků. 

 

12.Jak vyzrát na nejedliky.png1

 

Veselá smoothies

Přidejte do smoothie různě barevné superfoods jako například Blue Spirulinu pro modrou barvu, Pink Pitayu pro růžovou barvu nebo Taro Yam pro fialovou barvu. Smoothie se tak stane barevnou paletou chutí i výživným pokladem!

Pestré pokrmy

Vyzkoušejte různé recepty, ve kterých můžete použít superfoods jako přírodní barviva. Například do těstovin, rýže nebo palačinek.

Zdravé dobroty

Připravte si domácí zdravé dobroty plné superfoods. Zkuste například raw energy koule s Acai Berry, kokosovými lupínky a datlemi.
 

Kreativní barevné dipy s ovocem a zeleninou

Připravte si různé druhy dipů, jako například jogurtový dip nebo cizrnový hummus. Použijte naše barevné superfoods a proměňte barvu běžných dipů na barvy duhy.

 

Použijte vykrajovátka

Vykrajujte různé tvary z ovoce a zeleniny, jako jsou srdce, hvězdičky nebo květiny. Vaše děti si mohou vytvořit své vlastní barevné umění tím, že namáčejí různé tvary do dipů. To nejenže motivuje děti k jídlu zdravých surovin, ale také podporuje jejich kreativitu a radost z jídla!

 

Barevné pomazánky

Jako mávnutím kouzelného proutku se stane z klasické tvarohové nebo sýrové pomazánky duhová paleta. Na celozrném chlebu bude mít najednou úplně jinou energii! Doplňte zeleninovým špízem nebo vyskládejte na talíř obrázek ze zeleniny.



Nebojte se děti zapojit do přípravy!

Děti milují barvy a zábavu. Nechte je podílet se na přípravě barevných dobrot. Budou nadšené!

 

Jak vyzrát na nejedliky..

 

A radost budete mít i vy!

Naše superfoods jsou plné vitamínů, minerálů a antioxidantů, které jsou pro zdravý růst dětí nezbytné. Jsou vyrobeny ze 100% přírodních surovin, takže můžete být v klidu, že vaše děti dostávají to nejlepší. Zákládáme si na té nejvyšší kvalitě!

 

 

 

Mějte krásné dny!

 

IMG_8427-2

 

 

 

Zpět do obchodu