7 nejrychlejších superfood snídaní

Připravili jsme pro vás sedm rychlých a zdravých snídaní! 7 receptů na chutnou  a výživnou snídani, která vám dodá energii na celý den a nezabere moc času  na přípravu. Dáme vám pořádnou dávku inspirace, která vám pomůže oživit vaše ranní rutiny a udělat z nich zdravý a sladký začátek dne.  Ať už máte rádi smoothie nebo ovesné vločky máme pro vás tipy, které vás určitě nadchnou!

 

Barevná snídaně

 

1. Jogurtová miska se superfood práškem

Smíchejte kokosový jogurt s libovolným superfood práškem, jako je například Acai, Pink Pitaya nebo Blue SpirulinaPřidejte trochu medu nebo javorového sirupu pro sladkou chuť a ozdobte ovocem, ořechy a semínky. Tato snídaně je bohatá na proteiny, vitamíny a antioxidanty a připravíte ji během několika minut.

 

2. Ovocné smoothie s chia semínky

Vytvořte si smoothie ze směsi různých druhů ovoce, jako jsou jahody, banány nebo borůvky. Přidejte jednu lžičku chia semínek a jednu lžičku libovolného superfood prášku pro přidanou výživu. Můžete si vybrat prášek, který odpovídá vaší momentální chuti. Smoothie je ideální snídaní na cestu do školy nebo do práce.

 

3. Tvarohová pomazánka se superfood práškem

Přimíchejte do tvarohu libovolný superfood prášek, napřiklad Blue Spirulinu a namažte ji na váš oblíbený celozrnný chléb. Ziskáte tak výživnou a plnohodnotnou snídani.

 

4. Ovesná kaše s kokosovým olejem a Lemongrass Matcha práškem

Uvařte ovesné vločky s vodou nebo rostlinným mlékem a přidejte trochu kokosového oleje pro bohatou a krémovou texturu. Na závěr přidejte lžičku Lemongrass Matcha Powderu pro povzbuzení energie a dodání antioxidantů. Tato snídaně je ideální pro chladné rána nebo jako zdravá svačina během dne.

 

Matcha oatmeal 

 

5. Chia puding s Acai Berry Powderem

Smíchejte 2 lžíce chia semínek s 1/2 šálkem rostlinného mléka a 1 lžící Acai Berry prášku. Nechte směs odpočívat v lednici přes noc, dokud neztuhne. Ráno ozdobte ovocem, ořechy a kokosovými chipsy pro dokonalou snídani plnou vlákniny, antioxidantů a zdravých tuků.

6. Quinoa kaše s Lemongrass Matcha Powderem  

Uvařte quinou v rostlinném mléce a přidejte lžičku Lemongrass Matcha prášku pro zelenou barvu a zvýšení energie. Posypte navrch nasekanými ořechy, semínky a sušeným ovocem. Získáte dokonalou kombinaci chutí. Tato snídaně je plná bílkovin, vlákniny a antioxidantů.

7.Taro Yam ovesné vločky

Uvařte ovesné vločky v rostlinném mléce. Přidejte Taro Yam Powder do uvařených ovesných vloček a dobře promíchejte. Na závěr vmíchejte javorový sirup nebo med pro sladkou chuť. Ozdobte čerstvým ovocem a ořechy.

 

Tyto rychlé snídaně jsou plné výživných superfoods, které vám dodají energii a zdraví na celý den!

 

 

Přeju vám krásné dny!

 

IMG_8427-2 

 

 

Zpět do obchodu