Typy na nejbarevnější dětskou party

Chystáte dětskou párty a chcete to tentokrát udělat trochu jinak? Co kdyby se zábava spojila s něčím zdravým a barevným? Naše superfood prášky promění jídlo na vaší párty v bláznivou barevnou show! Představte si sušenky, dortíky a nápoje, které hrají všemi barvami duhy, ale s přidanou dávkou zdraví

 

Zní to jako legrace? Pokračujte ve čtení, a dozvíte se, jak z každé oslavy udělat hru plnou barev a radosti!

 

image_123650291-3

 

Barevné superfoods jsou nejen vizuálně atraktivní, ale také výživné. Zde je pět tipů na dobroty na oslavu pro děti s využitím barevných superfoods, včetně receptů.

 

Barevná čokoládová lízátka s ovocem 

Lízátka jsou vždy hitem pro děti. Můžete použít kvalitní čokoládu a barevné superfoods, jako je prášek z Pink Pitayi, Blue Spiruliny nebo Taro Yamu, k vytvoření různých barevných variant.

Ingredience:

200 g kvalitní bílé čokolády, superfood prášky, lízátkové tyčinky, sušené ovoce na ozdobu

 

Postup:

Rozehřejte bílou čokoládu ve vodní lázni. Rozdělte rozpuštěnou čokoládu do několika misek. Do každé misky přidejte různé prášky superfood podle potřeby. Nalijte čokoládu do silikonových formiček na lízátka nebo na pečící papír a vložte lízátkové tyčinky. Přidejte sušené ovoce. Nechte ztuhnout v lednici a podávejte.

 

Jahody v barevné čokoládě

Jahody v čokoládě jsou jednoduché a efektní. Barevné superfood prášky jim dodají přitažlivost.

Ingredience:

Čerstvé jahody, 200 g kvalitní bílé čokolády,1 lžička Blue Spirulina Powder, posypky nebo kokos.

 

Postup:

Rozehřejte čokoládu ve vodní lázni a přímíchejte Blue Spirulinu. Namáčejte jahody do rozpuštěné čokolády a nechte přebytek odkapat. Ozdobte posypkami nebo kokosem. Nechte ztuhnout na pečícím papíru v lednici.

 

image_123650291-5

 

Superfood Limonády

Superfood limonády jsou barevné a osvěžující.

Ingredience:

Perlivá voda, citron nebo limeta, superfood prášky Pink Pitaya, Blue Spirulina, Taro Yam, Sweet Mango, javorový sirup.

 

Postup:

Smíchejte perlivou vodu s vymačkaným citronem nebo limetkou. Přidejte malé množství superfood prášku pro barvu a chuť. Sladte podle chuti. Podávejte s kostkami ledu nebo ovocem.

 

image_123650291-4

 

Barevné dipy se zeleninou

Zeleninové dipy jsou zdravé a veselé, pokud je oživíte barvami.

Ingredience:

Jogurt, tvaroh nebo zakysaná smetana, superfood prášky  Blue Spirulina, Taro Tam, Purple Carrot, čerstvé bylinky (petržel, koriandr), mrkev, okurka, papriky a jiná oblíbená zelenina

Postup:

Rozdělte jogurt nebo tvaroh do několika misek. Do každé misky přidejte různý superfood prášek. Přidejte čerstvé bylinky a případně dochuťte.  Podávejte s nakrájenou zeleninou.

 

Superfood Cupcakes Cupcakes

Cupcakes jsou vždy zábavné. Přidání superfoods dáte klasickým cupcakes barevnou a zdravou energii.

Ingredience:

1 hrníček slunečnicového oleje,1 hrníček plnotučného (nebo rostlinného) mléka, 3/4 hrníčku vanilkového cukru, 2 vejce, 1/2 vanilkového lusku,

2 hrníčky polohrubé mouky, 1 balíček kypřicího prášku, špetka soli, superfoods na krém Blue Spirulina, Pink Pitaya, Sweet Mango a Sea Buckthorn powder.

 

Postup:

Do mísy nalijte slunečnicový olej, který mísu promaže, potom přilijte mléko, přidejte vanilkový cukr a dvě vejce. Vanilkový lusk překrojte a půlku rozřízněte a vyškrábejte z ní nožem zrníčka do těsta. Prosijte polohrubou mouku a promíchejte ji s kypřicím práškem. Vše důkladně míchejte, dokud se těsto nespojí. Formu na cupcaky vyskládejte papírovými košíčky a těstem plňte zhruba centimetr pod okraj. Cupcakes pečte v předehřáté troubě zhruba 9 minut na 155 °C a poté 24 minut na 145 °C.

Krém:

250 g mascarpone, 250 ml, 40% šlehačky, 15 g cukru.

Vyšlehejte šlehačku s mascaropne a cukrem. Pak rozdělte do několika misek a přidejte barevné superfoods. Promíchejte nebo krátce prošlehejte. Na fólii skládejte barevné válečky z krému, zarolujte a vložte do zdobícího sáčku. 

 

Cupcakes

 

 

Doufám, že tyto tipy pomohou udělat vaši oslavu ještě barevnější a zábavnější!

 

Mějte krásné dny!

 

IMG_8427-2

Zpět do obchodu