Novinky

Vegan mléčná rýžová kaše s Pink Pitayou

Ingredience :

 

  • 1/2 uvařené rýže

 

  • 80 g rostlinného mléka
  • 3,5 čajové lžičky Pomegranate Powder
  • 2,5 čajové lžičky Pink Pitaya Powder

 

Na ozdobu :

  • 1 ks banánu
  •  Hrst malin
  • Kokosové chipsy

Rýži propláchneme a dáme vařit na střední plamen společně se solí a vodou. Jakmile se voda vyvaří,

přidáme rostlinné mléko a za stálého míchání vaříme dalších cca10 - 15 minut. Přidáme čekankový sirup a

dáme stranou zchladnout. Do uvařené, vychladlé rýže a přidáme zbytek surovin. Zamícháme, ozdobíme a ihned

servírujeme.

Recept připravila @bohokristyna

 

IMG_8511

 

 

Vegan mléčná rýžová kaše s mangem a rakytníkem

Ingredience :

  • 1/2 uvařené rýže
  • 60 g rostlinného mléka
  • 3 čajové lžičky Sea Buctkhorn Powder
  • 4 čajové lžičky Sweet Mango Powder

Ozdoba :

  • 1 ks kiwi
  • 1 ks maracuji
  • Pár kousků nakrájeného manga
  •  Kokosové chipsy

Rýži propláchneme a dáme vařit na střední plamen společně se solí a vodou. Jakmile se voda vyvaří,

přidáme rostlinné mléko a za stálého míchání vaříme dalších cca10 - 15 minut. Přidáme čekankový sirup a

dáme stranou zchladnout. Do uvařené, vychladlé rýže a přidáme zbytek surovin. Zamícháme a ihned

servírujeme ozdobené plátky manga, kokosovými chipsy, plátky kiwi a maracuji.

Recept připravila @bohokristyna

 

Vegan ryžová kaše

Linecká srdíčka s jahodami

Ingredience :

  • 300 g hladké pšeničné mouky
  • 200 g másla (nakrájeného na kostky)
  • 100 g moučkového cukru
  • 2 žloutky
  • citrónová kůra
  • Sušené jahody
  • Bila čokoláda
  • Pink Pittaya Powder

Jak na to :

Smíchejte mouku, maslo, cukr, žloutky, citronovou kůru a  mrazem sušené drcené jahody. 

Vytvořte těsto a dejte do lednice do druhého dne. 

Poté vyválejte, vykrájejte srdíčka a dejte na plech a pečte cca 7 minut na 170 stupňů. 

Nechte vychladnout. 

Čokoládu rozehřejte na vodní lázni, přidejte Pink Pitayu. Srdíčka namočte v čokoládě a posypte sušenými jahodami. 

 

 

Makovo-citronové cupcake


Ingredience:

  • 1 hrnek hladké mouky 
  • 1 lžíce celého máku 
  • 6 g prášku do pečiva 
  • 1 hrnek mléka 
  • čtvrt hrnku kokosového oleje 
  • sladidlo 
  • 1 vajíčko 
  • Sea buckthorn powder

Krém :

  • 100g Ricotty
  • 100g Mascarpone
  • Sladidlo
  • Přírodní Barvivo (sea buckthorn)

Postup:

Smíchejte suché ingredience poté přidejte vajíčko mléko kokosový olej v tekutém stavu a důkladně promíchejte. Těsto nalejte do formiček na muffiny a pečte cca 20 minut na 170 stupňů. 

Nechte vychladnout. 

-mezitím udělejte krém-

Smichejte všechny ingredience a tyčovým mixerem rozmixujte nežádoucí hrudky. 

Krém dejte do zdobícího pytliku a naneste na cupcake. 

Ozdobte citronem, citronovou kůrou a čokoládou. 

4 položek celkem
Zpět do obchodu